Familie uitbreiding met een mini Anthurium

Gratis plantje cadeau bij GroenRijk

Bij een echt familiemoedermens hoort natuurlijk een familieplant. Ja, ook bij planten kennen we families! Zo is er de familie Araceae, met allemaal krachtige aronskelkachtige planten. Alle leden van de familie hebben een aarvormige bloem met een gekleurd schutblad als ze bloeien. 

MOEDERS MOOISTE

De Anthurium is misschien wel de mooiste van de familie, met al haar kleuren. Deze langbloeiende plant bloeit in het rood, paars, oranje, geel, wit, groen en soms zelfs in twee kleuren per plant. De Anthurium staat, eigenlijk niet heel verrassend, symbool voor exotische schoonheid. De naam van deze langbloeier is afgeleid van het Griekse woord 'anthos' wat 'bloei' betekent. Bovendien zijn het ideale kamerplanten. Ga maar na: ze zijn stoer, gemakkelijk, luxe, tijdloos en puur en passen in ieder interieur. 

Anthurium Mooiwatplantendoen.nl
 

Familie uitbreiding met een gratis mini Anthurium

Wij hebben een leuke tip voor je. Bij GroenRijk tuincentra krijg je van 5 tot met 11 mei 2021 bij aankoop van twee Anthuriums, een gratis mini Anthurium cadeau. Anthuriums zijn er in vrolijke kleuren, ze zijn lang bloeiend, zuiveren de lucht en maken van je huis een thuis. Bedankt (Anthurium)Plant!

Waar en wanneer?

Deze actie loopt van 5 tot en met 11 mei bij de GroenRijk tuincentra. Bekijk de deelnemende tuincentra bij jou in de buurt in de winkelzoeker onderaan de pagina.

Fijne Moederdag! 

Anthurium Groenrijk Mooiwatplantendoen.nlActievoorwaarden

- Deze actie is geldig van 5 tot en met 11 mei 2021 bij de deelnemende tuincentra in onderstaande winkelzoeker (deze actie is niet geldig in de webwinkel van GroenRijk).
- Bij de aankoop van twee Anthuriums krijg je een mini Anthuriums cadeau.  
- Voor deze actie geldt: op = op. Er wordt geen geldbedrag of vervangend product uitgekeerd wanneer de mini Anthuriums op zijn.

 Unknown location, try again with a format like ex. AB11 1AB
Marker deelnemer actie
Groenrijk winkel