Dit zijn dé stijltrends van 2018

Groene inspiratie, florale handvatten

Trends zijn onderhevig aan de huidige tijdgeest. Hè wat? Simpel gezegd betekent het dat die kasjmieren trui, die gave pot van keramiek en je nieuwe eettafel een direct gevolg zijn van wat er in de wereld – zoals de lokale en globale politiek, de maatschappij en het milieu – gebeurt. In samenwerking met een trendwatcher hebben we dit jaar drie stijltrends geformuleerd die van invloed zijn op de manier waarop je kijkt naar planten/bloemen in een interieur, welke potten/vazen je koopt en wat voor functies jouw groen heeft. Lees snel verder en ontdek de drie stijltrends van 2018, zodat je weer helemaal up-to-date bent. 

Stijltrends 2018 Mooiwatplantendoen.nl
 

Romance 3.0

Eindelijk! Na jarenlang het nieuws te hebben gekregen dat de economie op zijn gat ligt, lijkt er eindelijk een eind gekomen te zijn aan de algehele misère. Decadentie mag weer. Die trend uit zich in superluxe materialen, weelderige vormen en rijke kleuren. Echt iets voor jou? Lees meer over de stijltrend Romance 3.0.


 

Re-assemble

Tegenstellingen verbinden. Hoe? Ze verrassen je en laten je met nieuwe ogen kijken. Zo geef je ruimte aan een creatief samenspel van oude en nieuwe onderdelen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hoe de stijltrend Re-assemble eruit ziet.


 

Punk rebooted

De macht ligt voor het grijpen. En soms lijkt de machthebber ongrijpbaar. Het maakt opstandig, zorgt voor een gevoel van onvrede dat resulteert in een maatschappelijk rauw en stoer randje. Voel jij je ook rebels? Dan is de stijltrend Punk rebooted echt iets voor jou.


Kleur bekennen

Welke stijltrend past bij jou? Deel het met ons op Instagram met de hashtag #mooiwatbloemendoen/#mooiwatplantendoen.