De verleidelijke paasbrunch

Een ritueel om van te houden

Feestdagen draaien rondom rituelen. De paasbrunch is er zo een. Het perfecte moment voor een heerlijk lui, eeuwigdurend festijn vol familie, vrienden, de lekkerste hapjes en natuurlijk groen op tafel.

Paasbrunch Mooiwatplantendoen.nl

Je wordt wakker van vogelgefluit en voelt een zonnestraal op je wang. Natuurlijk, je kunt je nog even omdraaien, maar we hebben een beter idee. Verwen jezelf, je naasten, vrienden en buren met een paasbrunch waar je ei tegen zegt.

DIY: moseieren voor de paastafel Mooiwatplantendoen.nlEieren à la anders

Doe vooral rustig aan, het is ten slotte een (maandagse) zondag. Dek je tafel in zachte tinten, zodat de kleuren van het eten straks de hoofdrol spelen. Kies uit de Aziatische Hanami-touch, of iets soberder met een Scandinavische feel. De eieren die je niet opeet, transformeer je tot groene eye catcher met ons DIY mosei. Met de basis zit het nu wel snor.


 

Hartig, zoet en verlekkerde blikken

Smaken verschillen, dus serveer hartige sandwiches met roomkaas, komkommer of radijs en eetbare viooltjes. Maar ook Engelse scones met clotted cream en jam, voor de zoetekauwen. Wil je het wat grootser aanpakken, dan hebben we ook het perfecte recept voor paaslam voor je.
Met gedroogde rozenblaadjes kleed je de latte aan met een vleugje zoetigheid, fruit en bonbons zorgen voor verlekkerde blikken.


Net voordat de deurbel gaat gooi je je haren los, zet je de deuren open en de muziek aan. Smakelijk Pasen!