De unisex Ilex

Sublieme kerstdecoratie voor samenwonenden
Geschatte leestijd: 1 minuut

Je kijkt er reikhalzend naar uit om de feestdagen door te brengen met je lief. Maar dan blijkt dat december zich naast feestmaand ook stiekem ontpopt tot maand van de heikele interieurkwesties. Wat nu?

Ilex / hulst - Mooiwatplantendoen.nl

Nepsneeuw en rendieren

Voorbeeld: jij wilt een Kerst met gekleurde kerstlampjes, nepsneeuw en een rendier op het dak, maar je huisgenoot (m/v) gaat voor minimalistisch sober. Of hij/zij komt thuis met een best wel tuttig kerststukje, terwijl jij net bezig bent om een kubistische designkerstengel op te hangen. Mooi compromis: ga voor de unisex Ilex.

De wat?

De unisex Ilex. Een mooie Ilextak (ook bekend als hulst) valt bij zowel mannen als vrouwen in de smaak en werkt daardoor als een vredestak in kerstdecoratiegeschillen. De rode besjes zorgen voor instant kerststemming, zonder al te schreeuwerig te zijn. Tegelijkertijd heeft zo’n solo-tak iets Scandinavisch stoers en robuusts. Kies dus een mooie Ilextak uit bij de bloemist, laat je huisgenoot een smaakvolle fles zoeken en kom samen met de Ilex en de vaas onder de maretak. Ilex in vaas, smak, vrede in huis.

Vaas: Ferm Living