De eerste Plant Bathing Studio is geopend!

Badderen en bijkomen in het groen

Middenin de drukte van Amsterdam is de eerste Plant Bathing Studio geopend waar je exclusief kunt bewonderen, baden en bijkomen in het beste wat de natuur te bieden heeft. Plant Bathing is een nieuwe wellness-trend die komt uit Japan. Ze noemen het ‘Shinrin-yoku’ en betekent letterlijk ‘baden in het bos’.

Overdaad aan groen Mooiwatplantendoen.nl

Verbinding met de natuur

Je neemt geen écht bad, maar je dompelt je onder in het groen. Want planten zijn goed voor onze weerstand en ons immuunsysteem. Ze verminderen stress en geven ons meer energie. Door je actief te verbinden met de kracht van de natuur, kom je uit je hoofd en steeds meer in het moment. Terwijl je zit, staat of ligt tussen het groen, voel je je gedragen door Mother Nature herself.

Kom naar de pop-up Plant Bathing Studio

Voor 1 euro mag je 5 minuten in je eentje in alle rust baden in het groen. Én krijg je een plant mee naar huis; het begin van je eigen Plant Bathing Oase thuis. De Plant Bathing Studio is geopend van 15 t/m 20 oktober op de Haarlemmerstraat 72 in Amsterdam.

Go green before it’s gone! 

Wil je je verder onderdompelen in meer informatie over Shinrin-yoku? Lees het artikel Nieuwe wellness-wijsheid: Shinrin-yoku: Plant Bathing.