De carrièreplant voor: de zorger

Deze plant boost je loopbaan
Geschatte leestijd: 2 minuten

Hecht jij veel waarde aan een goede sfeer op de werkvloer? Zit jij vol goede energie en ben je een echte positivo? Dan schuilt er misschien wel een ‘zorger’ in jou. Doe de carrièretype test, ontdek welk carrièretype je bent, en welke plant jou helpt om het beste uit jezelf te halen!

Ficus Lyrata Mooiwatplantendoen.nl

​Kwam er uit jouw carrièretype test dat je een zorger bent? Lees snel meer over jouw carrièreplant en op welke plant jij nu het meest lijkt.

De zorger
Jij bent iemand die straalt en zorgt voor goede energie en sfeer op de werkvloer. Als jij een plant was dan was je een Schefflera. In China is Schefflera een van de meest gebruikte planten in Feng Shui. De bladeren in de vorm van handen, stellen iedereen op zijn gemak. De vele bladvingers houden positieve energie vast, je bent dan ook vooral bezig met de gevoelens van anderen. Let op, want je kunt hierdoor wat ondersneeuwen en daarmee doe je jezelf tekort.

Welke carrièreplant helpt jou groeien?

De carrièreplant die jij nodig hebt en die je gaat helpen groeien is: de Ficus Lyrata. Een snelle groeier, waar je goed naar moet luisteren. Om hem in toom te houden, moet je dit gefocuste type wel snoeien. Met zijn leerachtige bladeren neemt hij de leiding en bepaalt de koers. Door de Ficus een jaar te begeleiden, kun jij leren dat je daadkrachtiger en aanweziger mag zijn, want we hebben jouw mening en energie hard nodig.

Benieuwd naar andere types?

Wil je weten welke types er nog meer zijn en welke planten bij hun horen? Bekijk de motivator, analist en regisseur. Deel jouw testuitslag met ons op Instagram en Facebook met de hashtag #mooiwatplantendoen.