De carrièreplant voor: de regisseur

Deze plant boost je loopbaan
Geschatte leestijd: 2 minuten

Houd jij graag de touwtjes in handen? Kun jij je volledig focussen op je (eind)doel en sta jij altijd je mannetje? Dan ben jij wellicht een ‘regisseur’. Doe de carrièretype test, ontdek welk carrièretype je bent, en welke plant jou helpt om het beste uit jezelf te halen!

Groene thuiswerkplek Mooiwatplantendoen.nl

Kwam er uit jouw carrièretype test dat je een regisseur bent? Lees snel meer over jouw carrièreplant en op welke plant jij nu het meest lijkt.

De regisseur
Als jij een plant was dan was je een Sansevieria. Daadkrachtig en doelgericht, daarom wijzen al jouw bladeren naar het einddoel, namelijk naar de top. Je bent hard van buiten en komt daardoor soms wat kil over. Maar focus heb je zeker. Je bent van niet lullen maar poetsen en hebt dan ook weinig water nodig. Met minder aandacht groei je gewoon door, wat jou een makkelijke collega maakt. Je bent stevig en kunt goed tegen een stootje. Waar anderen gevoelig zijn voor omstandigheden, sta jij op de meeste plekken uitstekend je mannetje. Waar jouw groei zit? In leren samenwerken en je flexibel opstellen bij mensen die niet zijn zoals jij.

Welke carrièreplant helpt jou groeien?

De carrièreplant die jij nodig hebt en die jou gaat helpen groeien is: de Goudpalm. Een allemansvriend die met iedereen, op elke plek, een leuke tijd kan hebben. De vele bladeren zorgen ervoor dat hij met alle winden meewaait en dankzij zijn groene sprieten is iedereen op zijn gemak. Daar staat wel tegenover dat de Goudpalm om meer onderhoud vraagt. Als hij niet vochtig blijft, raakt-ie in de stress. Daarom is het belangrijk voor jou, Sansevieria, om een jaar lang (probeer het eens) al je liefde en kracht te wijden aan de Goudpalm. Zo leer je in no time om te gaan met een type plant die anders is dan jij.

Benieuwd naar andere types?

Wil je weten welke types er nog meer zijn en welke planten bij hun horen? Bekijk de zorger, motivator en analist. Deel jouw testuitslag met ons op Instagram en Facebook met de hashtag #mooiwatplantendoen.