De carrièreplant voor: de motivator

Deze plant boost je loopbaan
Geschatte leestijd: 2 minuten

Ben jij in staat om anderen voor je te winnen én te motiveren? Ben je flexibel ingesteld en voel jij je als een vis in het water in uiteenlopende situaties? Dan schuilt er wellicht een ‘motivator’ in jou. We hoeven je vast niet te motiveren om de carrièretype test te doen. Ontdek snel welk carrièretype je bent of bevestig wat je al dacht, en bekijk welke plant jou helpt om het beste uit jezelf te halen!

Aloe Mooiwatplantendoen.nl

Kwam er uit jouw carrièretype test dat je een motivator bent? Lees snel meer over jouw carrièreplant en op welke plant jij nu het meest lijkt.​

De motivator
Door je bijzondere en opvallende kleuren val je ontzettend op. Ja! Jij staat in de spotlight. Als jij een plant was dan was je een Calathea. Je groeit zo snel en uitbundig dat je andere planten met gemak overschaduwt. Je weet anderen snel voor je te winnen en je past je makkelijk aan in situaties. En wie hard groeit, heeft veel water nodig. Overdag staan jouw bladeren dan ook recht overeind en ’s avonds hangen ze naar beneden. Je bent vrij chaotisch, jouw groei zit dus in rust vinden.

Welke carrièreplant helpt jou groeien?

De carrièreplant die jij nodig hebt en die je gaat helpen groeien is: de Aloë Vera. Deze succulent trekt de chaos uit de lucht en staat je bij om rust te vinden in onoverzichtelijke situaties. Het is een diehard die never nooit opgeeft. Met weinig verzorging ontvang je van de Aloë Vera toch de helende kracht die je nodig hebt om kalm te blijven en de constante herinnering dat niet-bloemdragers ook, op een andere manier, prachtig kunnen bloeien.

Benieuwd naar andere types?

Wil je weten welke types er nog meer zijn en welke planten bij hun horen? Bekijk de zorger, analist en regisseur. Deel jouw testuitslag met ons op Instagram en Facebook met de hashtag #mooiwatplantendoen.