De carrièreplant voor: de analist

Deze plant boost je loopbaan
Geschatte leestijd: 2 minuten

Heb jij een helikopterview? Zouden je collega’s je omschrijven als een kritisch type en kun je een probleem vanuit verschillende invalshoeken bekijken? Dan ben jij misschien wel een ‘analist’. Doe de carrièretype test, ontdek welk carrièretype je bent, en welke plant jou helpt om het beste uit jezelf te halen!

Goudpalm Mooiwatplantendoen.nl

Kwam er uit jouw carrièretype test dat je een analist bent? Lees snel meer over jouw carrièreplant en op welke plant jij nu het meest lijkt.

De analist
Als jij een plant was dan was je een Mozaïekplant, ook bekend als zenuwplant. Je felgekleurde bladnerven vormen een prachtig mozaïek, met zoveel precisie gemaakt dat het lijkt op een zenuwstelsel. Precisie en structuur zijn iets waar jij lekker op gaat en wat je dus ook bij je collega’s aanmoedigt, want zonder jouw hulp wordt een project snel een warboel. De spotlight is echter niet aan jou besteed, je geeft de voorkeur aan schaduw. En omdat je van regelmaat houdt, geef je de voorkeur aan een paar keer per week een klein beetje water, in plaats van een heleboel in één keer.

Welke carrièreplant helpt jou groeien?

De carrièreplant die jij nodig hebt en die je gaat helpen groeien is: de Graslelie. Een sterk luchtzuiverende plant. Want dit is namelijk wat jij nog kunt leren: anderen wat meer lucht en ruimte geven. Het hoeft niet allemaal volgens jouw regels. En weet je wat nou zo fijn is? Het gaat je meer rust geven. Wijze les van de Graslelie: mensen om je heen die niet in jouw gestructureerdheid meegaan, verdienen ook een goede kans.

Benieuwd naar andere types?

Wil je weten welke types er nog meer zijn en welke planten bij hun horen? Bekijk de zorger, motivator en regisseur. Deel jouw testuitslag met ons op Instagram en Facebook met de hashtag #mooiwatplantendoen.