Breng de tropen naar je huis

Nu bij Jumbo: een gratis pot bij aankoop van een orchidee
Geschatte leestijd: 2 minuten

Hoe creëer je in no-time een warme, levendige sfeer in huis? Met planten natuurlijk! Ze maken van ons huis een thuis. En ze kunnen onze reislust stillen met een beetje tropische flair. Daarom presenteert Jumbo ambassadeurs uit de tropen: prachtig gekleurde orchideeën. Koop je op 5, 6 of 7 november zo’n orchidee, dan ontvang je er gratis een orchideeënpot bij. Maar let op, op=op! 

Breng de tropen naar je huis | Mooiwatplantendoen.nl

Zo verzorg je jouw orchidee

Deze kleurrijke tropische schoonheid met haar vele gezichten is niet alleen een droom om naar te kijken, maar ook - in tegenstelling tot wat sommigen denken - gemakkelijk te verzorgen. Met deze tips kan je lang van jouw orchidee genieten:

  • Zet de orchidee op een lichte plaats, maar niet in direct zonlicht
  • Blijf uit de buurt van warmtebronnen en de fruitschaal - daar houden orchideeën niet van
  • Dompel de kluit één keer per week onder in een lauw bad. Laat de kluit vervolgens goed uitlekken. Zorg ervoor dat de aarde droog is voordat je de orchidee weer een bad geeft 
  • Wil je je orchidee echt blij maken, gebruik dan regenwater op kamertemperatuur voor het bad
  • Gebruik orchideeënmest - daar zal de plant nog langer van bloeien  

 

 

Save the dates

Van 5 t/m 7 november 2021 krijg je bij aankoop van een Bedankt Plant orchidee bij circa 500 Jumbo winkels een gratis orchideeënpot. Je hebt keuze uit 3 verschillende kleuren. Wees er snel bij, want deze actie geldt zolang de voorraad strekt!