BINNENBLIJFSEIZOEN: TIJD VOOR DIY’S

5x aan de slag met planten

Omdat je zo lekker rustig wordt van met je handen werken, helemaal als er planten bij betrokken zijn. Of misschien omdat je interieur wel een boost kan gebruiken. Tel daarbij op dat het 's avonds al wat eerder donker wordt en je begrijpt: de herfst is het ideale DIY-seizoen. Wij selecteerden voor jou daarom onze leukste herfst-met-planten-DIY's.

DIY: groene dreamcatcher Mooiwatplantendoen.nl

Dromen over groen

Of je nu 8 uur of 12 uur slaap nodig hebt. Iedereen heeft graag een goede nachtrust. Ga nachtmerries uit de weg en breng rust in de slaapkamer met deze romantische, groene dreamcatcher

Natuurlijke kunstwerken

Tijdens het opruimen in de tuin heb je vast en zeker wat ‘plantafval’ verzameld. Maar ook een rondje in huis kan leiden tot een handjevol sprieten die de verkeerde kant opstaan, bloemen die geknakt zijn en wildgroei die de spuigaten uitloopt. Maak er mooie, luchtige kunstwerken van. 

 

Plantpost!

Het binnenblijfseizoen geeft je tijd en ruimte om toe te komen aan zaken waar je deze zomer geen geduld voor had. Het schrijven naar je penvriend(in) bijvoorbeeld, of de liefde verklaren aan die ene leukerd uit de buurt. Maar dan wel op botanisch briefpapier natuurlijk.


KAPSTOKJES UIT DE TUIN

Na een flinke herfststorm wil zelfs de stevigste boom nog wel eens takken verliezen. Eer de boom en hergebruik de takken! Bijvoorbeeld door er deze kapstokjes-met-verhaal van te maken. Jas aan en naar buiten dus, op zoek naar een stevige tak met wat zijtakjes. Aan de haakjes pronken straks je sjaal en je winterjas. Bekijk de DIY Kapstokjes uit de tuin.

Badkameroase

Het gure weer doet weinig goeds voor je zachte huid. Tijd voor wat health & wellbeing. Vergeet geen extra pampertijd in te lassen, maar dan wel in een badkamer die je hebt getransformeerd tot groene oase

Is je DIY goed gelukt? Hangt je nieuwste DIY-project te shinen in je interieur? We zien 'm graag terug op Instagram met #mooiwatplantendoen.