5X WINTERSE OUTDOOR ACCESSOIRES

Voor in de tuin, terras of balkon

Dat het buiten koud(er) is, betekent niet dat we alleen maar binnen hoeven te zitten. Trek je lekkerste comfi trui aan, voorzie je tuin, terras of balkon van deze winterse sfeermakers en geniet van je buiten - ook in hartje winter.

Draagbaar design

De PC Portable Lamp is een draagbare lamp die designer Pierre Charpin ontwierp voor HAY. Je kunt de ‘m zowel buiten als binnen gebruiken en laadt ‘m gemakkelijk op met een USB-kabel. Opgeladen geeft de lamp tot 10 uur lang diffuus licht. Ideaal voor korte, winterse dagen.

 

 


Zacht zitten

De kussens van The Soft World zijn gemaakt van verschillende soorten wol en zien er zo zacht uit dat je er gelijk een duik in zou willen nemen. Fijn om te weten: de gebruikte wol is diervriendelijk, van afkomstig van hobby schaapherders die hun dieren met veel liefde verzorgen. Dat zit toch een stuk lekkerder.

 

 


Vogelvoeder 2.0

Garden Glory heeft het begrip tuinaccessoire opnieuw uitgevonden met hun tuinslangen met cobra-print, gouden tuinschepjes en… een vogelvoeder in de vorm van een enorme diamanten ring. Daar knapt iedere tuin, terras of balkon van op. 
 


Alle kleuren van de regenboog

Dit kleurige lichtsnoer van Weltevree bestaat uit acht mondgeblazen lampenkapjes in aubergine, roze, oceaanblauw, oranje, wit en lichtgroen. De LED lichtjes in de kapjes geven warm en diffuus licht. Doe het lichtsnoer aan wanneer het buiten begint te schemeren en voilà: sfeer.
 

 

 

In vuur en vlam

Een gaslantaarn prachtig omhuld door teakhout: die wil je hebben. Hoe langer je ‘m buiten laat staan, hoe meer de Cosiscoop Timber gaat vergrijzen en zo een nog natuurlijkere uitstraling krijgt.
 

 


Hoe ziet jouw winterse tuin, terras of balkon er uit? Laat het ons zien met #mooiwatplantendoen.