4 planten even groots als de kerstboom

Deze kamerplanten vullen de leegte graag voor je op!
Geschatte leestijd: 1 minute

Wat lijkt de kamer opeens groot zonder de kerstboom. Plotsklaps is dat warme, gezellige ‘laten-we-warme-chocolademelk-drinken-onder-een-dekentje’-gevoel weg. Dat is geen goed begin van het nieuwe jaar. Tijd voor een groene beauty die de leegte maar al te graag voor je opvult. We hebben alvast een goede line-up voor je samengesteld. 

Pachira

De Pachira staat ook wel bekend als geldboom. En dat kan iedereen wel gebruiken na de dure kerstmaand. Tot het geld met bakken binnenstroomt kun je in ieder geval genieten van het prachtige groenblad. 

Beaucarnea

Ja, echt waar. De Beaucarnea is écht een plant en geen boom. Binnen zul je hem niet snel zien bloeien, maar dat maakt hem niet minder aantrekkelijk. Hoe kan het ook anders.. Zelfs zijn naam is mooi!

Polyscias

De Polyscias is een opvolger die de kerstboom eer aan doet. Deze kamerplant voelt zich prettig in de schaduw en groeit, net als de kerstpiek, recht omhoog.

Dracaena

Met de Dracaena haal je een echte exotische statementplant binnen. Een bijkomend voordeel is dat deze kamerboom bekend staat als een krachtige luchtzuiveraar.